Sennheiser HD-25

The Sennheiser HD 25 is a professional DJ headphones with closed design so background noises are eliminated completely. In addition, the Sennheiser HD series produce very clear high-frequency's.

Now temporarily with FREE headphone case. State in the comment field when placing your order that you would like to receive this headphone case
€131.00 Incl. VAT
Order before 5PM, receive next day*
Collect in our store?
  • Fast worldwide delivery
  • Brick&mortar store in Haarlem
  • Come in for a cup of coffee!
Write Your Own Review

Reviews

Write a review

Sennheiser HD-25

Specificaties Sennheiser HD-25

Sennheiser's HD-25's zijn professionele gesloten Dj monitor hoofdtelefoons die achtergrondgeluid wegfilteren en hoge tonen laten horen.

De HD-25's worden gebruikt in alle soorten omgevingen, zowel in de studio en op het podium als bij het testen van geluidsapparatuur. De HD-25 beschikt ook over een zeer robuuste constructie waarop je altijd kan vertrouwen! Met een geschiedenis van meer dan 25 jaar is de hoofdtelefoon een waar bewezen kracht. Iconisch te noemen in de DJ wereld is de HD-25 zeker, wie zich er ooit aan waagt zal niet snel overstappen naar een andere hoofdtelefoon. Met alle customisable onderdelen is deze hoofdtelefoon aan te passen naar jou smaak. Je wil een blauwe kabel met een krul erin? geen probleem! De oorkussens in het rood? ook geen probleem! Wij hebben alles in huis om deze top hoofdtelefoon eigen te maken.

Details Sennheiser HD-25

- Frequentiereactie: 16 - 22000 Hz

- THD, totale harmonische vervorming < 0,3 %

- Contactdruk ~ 2,5 N

- Oorkoppeling supraaural

- Stekkerbus 3,5/6,3 mm stereo

- Kabellengte 1,5 m

- Transductorprincipe dynamic, closed

- Gewicht zonder kabel: ~ 140 g

- Nominale impedantie 70 Ω

- Nominale belastingswaarde 200 mW

- Max. geluidsdrukniveau (actief) 120 dB