• Pioneer DDJ-RX rekordbox DJ controller (Nederlands)
  • Pioneer DDJ-RX rekordbox DJ controller (English)
  • Fast worldwide delivery!
  • 023-5749408

Pioneer DDJ-RX rekordbox DJ controller

101 ratings

Pioneer DDJ-RX is the first hardware to deliver native control of rekordbox dj performance software. The controllers give rekordbox DJs the ultimate flexibility and convenience: to prepare their tracks in rekordbox and then get plug-and-play performance with the software, direct from their laptop.

  • Pioneer DDJ-RX bovenkant top view
  • Pioneer DDJ-RX achterzijde rear view
  • Pioneer DDJ-RX voorzijde hoek front angle
Niet meer leverbaar
Ships in: 0 weekdays (dependant on supplier)
  • Brick&mortar store in Haarlem
  • Come in for a cup of coffee!

Video Pioneer DDJ-RX rekordbox DJ controller

Reviews

Rating: 4 / 5 based on 101 ratings.

Submit a review and win a ToneControl voucher worth 25 euros!

Review this product

Review door op 17 June 2018 4

Deze week de DDJ-RX ontvangen van Tonecontrol. Had hem op zondag besteld dus ik moest een extra nachtje wachten, de verwachte levertijd stond overigens duidelijk aangegeven op de website. Voorheen had ik een DDJ-T1 van Pioneer, maar ik was toe aan een upgrade. De DDJ-RX met Rekordbox DJ werkt uitermate intuïtief, alle reeds met rekordbox geprepareerde tracks werden gewoon overgenomen. CUE-points en Hot Cue's hoefde ik dus niet meer in te stellen. Gisteren DJAY Pro 2 geïnstalleerd en die werkt ook super met de DDJ-RX, ik kan nu draaien met Spotify. Erg handig voor de keren dat je alleen mar verzoekjes krijgt, die je normaal niet op je harddisk hebt staan.
Niet alle effecten werken met DJAY Pro 2, maar de basics van DJ-ing werken prima.

Superblij met deze aankoop! Als bonus kreeg ik er ook nog een stopkap en koptelefoon bijgeleverd, wat een superservice!!! In de toekomst nog wat lichteffecten nodig en een speakerset, daarvoor heb ik www.tonecontrol.nl meteen in mijn favorieten opgeslagen.

Review door op 17 December 2017 4

had destijds al sl 1200 s tijdje gestopt en daar kwam de ddj sr en na 3 maanden de deur uit ,weer gestopt ,maar het blijft knagen mixen geeft zo een freedom /heftig gevoel het ontlaad je ,dus ging voor de xdj rx2 en werd nee, nu de ddj rx in huis en alles is oke alleen de buren zijn er .........................ben weer helemaal blij ,voel me weer een puber alleen nu wel 35 jaar ouder

Review door op 13 December 2017 5

Na een goedkope Hercules eindelijk iets goeds, nee... zeg maar fantastich gekocht. Jog's voelen direct aan. Geluid is zeer goed. Sample bank lijkt oneindig en de meegeleverde software Recordbox is zeer uitgebreid. Mixen, scratchen of gewoon tijdens de pauze een playlist laten afspelen. Alles kan. Op het nippertje de volgende dag geleverd. Koptelefoon in mijn aangegeven kleur was niet meer leverbaar dus werd ik 5 min. voor 5 gebeld wat ik wilde. Dit allemaal om de zending voor 5 uur de deur uit te laten gaan zodat ik de volgende dag van dit geweldig apparaat kon genieten. Service heet dat!! Speakersetje staat op mijn verlanglijstje en dat zal zeker via tonecontrol.nl gekocht gaan worden.

Review door op 8 December 2017 5

Geweldig apparaat met zoveel mogelijkheden. Na eerst wat gespeeld te hebben op een Hercules toch maar besloten om het iets hogerop te zoeken en met succes. Handleiding is wat moeilijk te lezen maar er zijn diverse reviews/walktrue's op YT te vinden wat je allemaal kunt doen. Kwart voor 5 besteld en door een snell actie van Tonecontrol.nl de volgende dag bezorgd. Er was wel iets met de gratis meegeleverde hoofdtelefoon waardoor ik meteen na de bestelling gebeld werd zodat de levering voor 5 uur de deur uit kon. Wat een service!!

Review door op 28 February 2017 5

Deze mis ik nog in mijn studiootje.

Review door op 6 November 2016 5

Na jarenlang met de traktor s2 te hebben gedraaid vond ik het tijd voor een upgrade na een rekordbox dj workshop was het voor mij duidelijk met rekordbox dj draaien en daar een goede controller voor aanschaffen die ook nog als standalone mixer kan functioneren.
Dit werd dus de ddj-rx ideaal met zijn 4 kanalen en werkt super als standalone mixer.
Faders voelen echt super aan en de crossfader is makkelijk in te stellen voor de verschillende kanalen. De uitgangskwaliteit is stukken beter dan ik gewend was.
Ook voldoende aansluit mogelijkheden voor externe apparatuur.
Vooral de pads zijn een echte aanvulling en werken vloeiend met rekordbox.
Tot nu toe geen nadelen kunnen ontdekken.
Het is even een investering maar zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een pro controller.
Perfecte levering door tonecontrol

Review door op 18 September 2016 5

Gisteren geleverd en ik vind het nu al een superapparaat. Ook rekordbox werkt perfect met de rx. Ik ben al jaren aan het thuishobbyen met muziek en nu maar eens een pro apparaat aangeschaft.
Zat te twijfelen tussen ddj rx, xdj rx, ns7, mcx8000 en sx2. Standalone apparaten vielen al snel af. Xdj helaas 2 kanaals, Mcx is zonder laptop niet echt standalone.
Sx2 met serato viel af omdat de rx net even wat meer knopjes en functies heeft (quantize per deck en sampler is voorzien van quantize en cue buttons).
Bovendien is de rx later op de markt gezet dus wat nieuwer. Ook rekordbox zou beter afgestemd zijn ivm Pioneer controllers tov serato.
De rx: eerst software en firmware en drivers geïnstalleerd, dat ging als een speer, geen enkel probleem. Eenmaal de rx aangezet, ging het allemaal vanzelf, knoppen zitten op de juiste plek, alles reageert direct en zonder vertraging icm rekordbox. De rx is 4 kanaals en via rekordbox zijn alle handelingen direct te zien. Je stapt eenvoudig naar je muziekbestanden en klikt op een mp3 en sleep deze naar een deck door op de controller op load button te drukken....eenmalig analyseren en mixen maar! Laptop heb je in principe niet nodig alleen als ondersteunende hardware en voor je mp3 bestanden.
Moet nog wel alle functies eens goed bekijken want er kan zo veel met dit ding, sampler sequencer, roll, slicer, pad fx, effecten, te veel om op te noemen.

Uiteindelijk een flinke aanschaf, maar nu met de gratis Pioneer koptelefoon en decksaver top aanbieding van Tonecontrol.
Voor zowel een beginnende dj als een ervaren dj echt een top apparaat!

Review door op 21 July 2016 5

Het is een mooi set 4 effecten is prima je krijgt ook nog eens rekordbox dat is heel fijn.
Dus een fijn dj set.

Specifications Pioneer DDJ-RX rekordbox DJ controller

Pioneer DJ is launching the DDJ-RX the first hardware to deliver native control of rekordbox dj performance software. The controller gives rekordbox DJs the ultimate flexibility and convenience: to prepare their tracks in rekordbox and then enjoy plug-and-play performance with the software, direct from their laptop.

The DDJ-RX mirrors the layout of the software precisely to enable intuitive creative performances. New to the DDJ-RX are the beat parameter buttons, Sampler Cue mode and Sequencer mode, which lets DJs record, play and loop pad routines on the fly.

KEY FEATURES OF THE DDJ-RX

Layout mirrors rekordbox dj for instinctive control
Multi-coloured Performance Pads with Velocity Mode
Low latency jog wheels with On Jog Display
4-channel mixer
4 Sound Colour FX, Beat FX
Sequencer Mode
Release FX: echo, vinyl brake and backspin
Quantized Beat Jump
Slip Mode
Multiple inputs and outputs
Needle search
Crossfader curve adjust
High-quality MIC input

* Can't be combined with other promotions.

Details Pioneer DDJ-RX rekordbox DJ controller

rekordbox dj
CD x 2 (RCA)
Line/Phone x 2 (RCA)
MIC x 2
(XLR & -inch TRS jack x 1,
-inch TRS jack x 1)
Master Out x 2
(RCA x 1, XLR x 1),
Booth Out x 1 (-inch TRS jack)
Headphone Monitor Out x 2
(Front -inch TRS jack, 3.5 mm stereo mini jack)
USB (Type B) x 1
20Hz ~ 20kHz
0.003% or less (PC)
107 dB or above (PC)
664 x 70.4 x 353.4 mm
5.8 kg

Now with free third year warranty as of 1-12-2015 .