Pioneer DDJ-RZX DJ and video controller: a full 4-channel controller for Rekordbox DJ with videomix options!" />

Pioneer DDJ-RZX: new Pioneer DJ audio and video controller

30 June 2016

Pioneer DDJ-RZX: new Pioneer DJ audio and video controller

De gloednieuwe Pioneer DDJ-RZX is dé oplossing voor DJ's en VJ's. Deze MIDI controller biedt volledige controle over Pioneer's Rekordbox DJ software én maakt het mogelijk in met Rekordbox Video videosporen te mixen op de drie grote touchscreens!

Drie grote schermen

Kenmerkend aan dit apparaat zijn de drie schermen. Op deze schermen kan track informatie weergegeven worden, kunnen tracks geselecteerd worden en is er een duidelijke weergave van hot cues, loops en samples. Daarnaast kunnen de schermen ingezet worden om binnen Rekordbox Video geavanceerd videosporen te mixen.

Pioneer DDJ-RXZ schermen

Full size controls

Deze Pioneer DDJ-RZX beschikt over full-size controls zoals bekend van de DDJ-RZ. Zo is er sprake van grote verlichte cue/play knoppen, een full-size jogwheels, reverse lever en uiteraard de acht pads met acht verschillende pad modes!

Pioneer DDJ-RXZ controls

Uitgebreide effect bediening

Met de RZX heb je uitgebreide controle over de effecten. Stuur Rekordbox DJ's ingebouwde effecten aan met de drie parameters en FX release lever en verrijk je mix met gebruik van de zes Color FX. Ook op het microfoonkanaal kunnen vier extra Color FX toegevoegd worden!

Meer info en bestellen

Wil je alles weten over deze nieuwe Pioneer controller en deze bestellen? Neem dan een kijkje op de Pioneer DDJ-RZX productpagina. Wil je verzekerd zijn van een unit uit de eerste levering? Reserveer deze dan alvast telefonisch of plaats een bestelling!

Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar jouw mening. Laat ons hieronder in de comments weten wat je van deze nieuwe Pioneer DDJ-RZX denkt!