512 Audio: professionele gear gericht op creators!

16 November 2021

512 Audio: professionele gear gericht op creators!

512 Audio, een nieuw audiomerk uit Austin USA dat zich toelegt op het leveren van professionele apparatuur voor creators, introduceert een nieuwe lijn microfoons en essentiële audio-accessoires.

Twee XLR microfoons - Limelight & Skylight, Academy hoofdtelefoon, BBA Boom Arm en POP filter.

De microfoons zijn gebaseerd op de beroemde technologie van Warm Audio, waardoor de kwaliteit zich onderscheidt van andere microfoons in deze prijsklasse!

De Limelight is een passieve dynamische microfoon bedoeld voor spraak, en gericht op de live-streaming en podcasting markt. Zijn moving-coil capsule heeft een hypercardioïde frequentierespons, bedoeld om het oppikken van vreemde geluiden te minimaliseren, terwijl zijn ingebouwde popfilter en schakelbare hoogdoorlaatfilter ontworpen zijn om plosieven en laagfrequente ruis te verwijderen uit uw vocale opnames.

De volgende is de Skylight, een cardioïde condensator microfoon die ontworpen is met zang in gedachten. Zijn 34mm vergulde diafragma zit in een capsule die hem een cardioide polair patroon geeft, terwijl zijn geluid wordt omschreven als het toevoegen van "rijkdom en warmte" aan jouw vocale opnames.

Beide nieuwe microfoons kosten €278,-.

De nieuwe 512 Audio Academy Headphones maakt gebruik van traditionele 45 mm moving-coil diafragma's in een gesloten ontwerp, en combineert naar verluidt een uitstekende ergonomie met een "superieure akoestische afdichting". De prijs van deze hoofdtelefoon is €132,-.

Tot slot de twee microfoonaccessoires: de 512-POP Filter is een popfilter van metaalgaas en kost €73,-, terwijl de 512-BBA Boom Arm 360 graden draaibaar is dankzij het stille ontwerp met hoge spanning en €120,- kost.