Draadloze audio sneller en beter: SonicLink van AlphaTheta

12 April 2024

Draadloze audio sneller en beter: SonicLink van AlphaTheta

Ontdek de magie van de SonicLink-technologie, onder andere in de AlphaTheta Wave Eight draadloze speaker! Ervaar minimale latency, eindeloze mogelijkheden met meerdere kanalen en de kristalheldere geluidskwaliteit. En je hoeft nooit meer kabels weg te werken of uit de knoop halen!

Authentieke Geluidskwaliteit, Minimale Latency

Bij AlphaTheta geloven ze in het behouden van de puurheid van geluid. Met SonicLink blijft de geluidskwaliteit intact, zonder compromissen. Maar wat echt indruk maakt, is de minimale latency van slechts 11-13 ms! Dit is een gamechanger. Het betekent dat zelfs tijdens het veeleisende mixen geen enkele vertraging waarneembaar is. Latencies van 20-30 ms en hoger kunnen immers storend zijn, maar met SonicLink verdwijnen die zorgen als sneeuw voor de zon.

Eindeloze Mogelijkheden met Meerdere Kanalen

Een ander hoogtepunt van de SonicLink-technologie is de mogelijkheid om meerdere Wave Eight speakers draadloos aan te sluiten. AlphaTheta's Daisy Link-functionaliteit maakt het eenvoudig om bijvoorbeeld 3 speakers met elkaar te verbinden. Het doorlussen van speakers opstellingen zoals 2 tops en 1 subfrequentie wordt een fluitje van een cent met de SonicLink.

Eenvoudig Stereo Aansluiten

Voor degenen die van stereogeluid houden, biedt SonicLink een naadloze ervaring. Met een eenvoudige dubbelkanaalsverbinding, waarbij je kunt kiezen tussen links en rechts op de speakers, en de mogelijkheid om ze met elkaar te verbinden, geniet je binnen no-time van een meeslepend stereo-effect.

Waarom SonicLink de Toekomst is

Maar waarom kiest AlphaTheta voor SonicLink in plaats van het meer gangbare Bluetooth? Het antwoord is simpel: SonicLink combineert de vrijheid van Bluetooth met de ongeëvenaarde geluidskwaliteit van WiFi. Terwijl Bluetooth vaak gepaard gaat met vertraging (doorgaans 20-30 ms) en gecomprimeerde audio (en daarmee lagere geluidkwaliteit), biedt SonicLink een kristalheldere ervaring zonder concessies te doen aan latency of geluidskwaliteit.

Volledig Draadloze Setup voor Ultieme Vrijheid

Met de SonicLink-technologie kun je een volledig draadloze setup creëren, zonder gedoe met kabels. Of je nu een klein feestje hebt, een groter evenement organiseert, of je setup mee wilt nemen op de boot, de mogelijkheid om draadloos te verbinden tussen de AlphaTheta Wave Eight speakers en de AlphaTheta Omnis Duo biedt ultieme vrijheid en flexibiliteit. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van een ongeëvenaarde geluidservaring, waar je ook bent. Met SonicLink blijft de magie van geluid behouden, zonder grenzen.

Klaar om te Ervaren

Dus, of je nu een DJ bent die streng toeziet op de hoogste geluidskwaliteit, die geen enkele vertraging kan veroorloven, of gewoon een liefhebber van kraakhelder geluid, de AlphaTheta Wave Eight draadloze speaker met SonicLink-technologie staat klaar om je te betoveren. Kom de AlphaTheta Omnis Duo en de Wave Eight setup bij ons testen in onze Showroom in Haarlem! 

Blijf op de hoogte van meer audio-innovaties en spannende ontwikkelingen door ToneControl te blijven volgen. Tot de volgende keer!