Native Instruments Cyber Sale 2022

16 November 2022
Tags: Nieuws

Native Instruments Cyber Sale 2022

Dacht je eraan om Native Instruments gear aan te schaffen, maar twijfelde je nog? Deze actie maakt 't gegarandeerd onweerstaanbaar. Je krijgt namelijk tot maar liefst € 200,- cashback bij aanschaf van diverse Native Instruments hardware producten.

Hieronder vind je alle aanbiedingen op een rijtje:

 

Wacht dus niet langer en ga ervoor, wie weet maak jij straks de tracks van je dromen! Creëer de dikste beats met de Maschine MK3, bespeel de Komplete Kontrol S49 MK2 als een echte virtuoos of kies voor high-quality audio conversie met de Komplete Audio 2. Waar je ook voor gaat, je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Voorwaarden

De actie loopt van 16 november 2022 t/m 5 januari 2023. De cashback wordt uitbetaald door Native Instruments, na registratie van jouw ontvangen apparaat en loopt dus niet via ToneControl. Ook de gratis inbegrepen software wordt na registratie door Native Instruments toegevoegd aan jouw Native Access account. Voor de cashback actie gelden additionele voorwaarden, te vinden op deze informatiepagina van Native Instruments. Via deze pagina kan je ook jouw apparaat aanmelden om van de cashback actie gebruik te maken. Alle informatie is onder voorbehoud van fouten.