Pioneer presents DJM-450

07 September 2016

Pioneer presents DJM-450

Pioneer DJM-450

Het design van de nieuwe Pioneer DJM-450 doet ons in de eerste instantie denken aan de DJM-400, een inmiddels wat oudere Pioneer DJ mixer. Hoewel het design misschien overeen komt is dit mengpaneel toch wel degelijk anders dan zijn voorganger.


Pioneer DJM-450

Dit mengpaneel beschikt over 2 kanalen en is uitgerust met een professionele 64-bit DSP chip waarmee hoge kwaliteit effecten uit te voeren zijn. Net als zijn grote broer, de DJM-900 NXS2, heeft deze DJM-450 Sound Color FX (een viertal om precies te zijn) met een toegewezen parameter knop. Uiteraard zijn ook Pioneer's bekende FX aanwezig zoals Reverb, Transform, Delay, Roll en meer. Daarnaast is een professionele USB geluidskaart ingebouwd waardoor deze mixer ook door digitale DJ's te gebruiken is. Als kers op de taart kan deze geluidskaart ingezet worden met de Rekordbox DVS tijdcode expansion welke, evenals Rekordbox DJ, is meegeleverd (samen t.w.v. € 450).

Ook voor scratch DJ's is deze mixer een goede keuze dankzij de ingebouwde hoge kwaliteit duurzame Magvel crossfader waarmee precieze en snelle scratch bewegingen gemaakt kunnen worden.

Verkrijgbaarheid

De DJM-450 is verkrijgbaar vanaf november 2016. Wil je zeker weten dat je meteen een mixer kan kopen? Plaats dan alvast een bestelling of reservering.