CRAFT YOUR SOUND: Pioneer presenteert de DJM-V10!

16 January 2020
Tags: Nieuws

CRAFT YOUR SOUND: Pioneer presenteert de DJM-V10!

Deze nieuwe club/tour DJ mixer van Pioneer laat jou unieke sounds creëren!

Op de Pioneer DJM-V10 kunnen zowel CDJ's, draaitafels als andere geluidsbronnen op 6 kanalen aangesloten worden. Deze kunnen dankzij de 4-bands EQ helemaal op smaak gebracht worden, speel met de 2 mid frequenties om jouw geluid eigen te maken. Ook het filter is vernieuwd en toe te passen op elk kanaal om jouw set meer textuur te geven door middel van bijvoorbeeld de low- en high-pass functie.

Met de uitgebreide Send/Return functies personaliseer je jouw set tot in de puntjes. Je kunt audio routen naar één van de 4 ingebouwde effecten of naar 2 externe apparaten zoals gitaarpedalen, effectpedalen en meer om zo de performance naar een nieuw level te brengen. Je kunt het geluid zelfs terugluisteren zonder het originele bron geluid en deze met de filters nog meer aanpassen! Als je liever effect-apps gebruikt kun je jouw toestel via de MULTI I/O aansluiten.

De 3-bands masterisolator laat jouw het geluid van de algehele master aanpassen! Daarnaast zit er ook een compressor ingebouwd voor bijvoorbeeld vinyl liefhebbers die hun platen willen afspelen, de DJM-V10 is de eerste met deze technologie. Ook is het mogelijk om de Booth EQ aan te passen om het geluid op de monitor ook zo prettig mogelijk te maken. Met 2 hoofdtelefoon uitgangen kun je makkelijk B2B draaien of de set van de vorige DJ overnemen zonder gedoe met overgeven etc., en de 2 uitgangen kunnen apart gecue-d worden!

De DJM serie beschikt natuurlijk over Beat FX, op de DJM-V10 zit een nieuw effect, namelijk Shimmer. Deze mixer is compitabel met Rekordbox, Serato DVS en Traktor DVS (niet inbegrepen).

Wat kost dat?

Bekijk en bestel hier de Pioneer DJM-V10!

Wanneer is deze leverbaar?

De Pioneer DJM-V10 is beschikbaar vanaf maart 2020!