Native Instruments komt met 19 nieuwe producten

05 September 2018

Native Instruments komt met 19 nieuwe producten

Native instruments, what’s new?

Native Instruments is al meer dan tien jaar een van de grotere spelers op het gebied van muziek software, hardware en DJ Gear. Bij Native Instruments wordt er altijd gestreefd naar het creëren van innovatieve oplossingen voor muzikanten van elk kaliber. Met de laatste reeks producten van Native Instruments kan zowel de amateur als de professional zich volledig creatief uiten met een minimum aan technische grenzen.

 

Maschine Mikro MK3

Maak beats, speel melodieën en maak tracks met hands-on controle, in de studio of onderweg. De Maschine Mikro MK3 is een compact, snel en flexibel apparaat zowel te gebruiken als standalone of met je DAW.

 

KOMPLETE 12

De Komplete 12 bundel bevat gloednieuwe virtuele instrumenten als de opvolger van Massive: Massive X, Kontakt 6 en de TRK-01. Kontakt 6 komt met een betere wavetable synthesis engine, nieuwe samplemethodes en betere effecten. Ook is er een hele reeks aan samples en nieuwe Kontakt Library’s meegeleverd.

 

KOMPLETE Updates

Natuurlijk is er natuurlijk altijd de mogelijk om je Komplete bundel up te graden van Komplete 11 naar 12 of als je 12 al hebt naar een groter pakket.

 

Kontrol A25, 49 en 61 keyboards

Perform met 25, 49 of 61 semi-gewogen toetsen en intuïtieve controle over alle virtuele instrumenten en effecten. De Nieuwe reeks Kontrol keyboards bevat virtuele instrumenten als: Machine Essentials, Monark, The Gentleman, Reaktor Prism en Scarbee Mark 1. De Keyboards zijn volledig geïntrigeerd met de Komplete en NKS plugins, De Maschine software en DAW’s als Logic Pro x, Garage band en Ableton Live.

 

Traktor Kontrol S2 en S4 MK3

De Traktor Kontrol S2 MK3 is een compacte 2 kanaals draaitafel die alles bevat om je muziek te mixen waar je ook heen gaat. De S4 MK3 is een iets grotere 4 kanaals variant. Zowel de S2 als de S4 bevatten alle professionele features als mixer FX, loop control en de standaard de club layout. De S2 en S4 draaitafels bevatten beide een in geïntrigeerde high-end interface en worden geleverd met de volledige versie van Traktor Pro 3, De S4 bevat daarbij nog externe inputs op elk kanaal, microfoon inputs en DVS-support.

 

Traktor Kontrol S4 MK3 Flightcase

Natuurlijk is het van het uiterste belang dat jouw Traktor Kontrol S4 MK3 veilig op de gewenste locatie komt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventuele beschadigingen. De robuuste flight case speciaal ontworpen voor deze draaitafel doet precies dat! Als bonus verandert de flight case ook nog in een super solide laptop-stand.