Exclusive MIDI Fighter Twister Twisted Gratification available

10 July 2016

Exclusive MIDI Fighter Twister Twisted Gratification available

Over de MIDI Fighter Twister

De MIDI Fighter Twister is een kleine maar krachtige MIDI controller ontwikkeld door het bekende DJ-platform DJ TechTools voor gebruik met DJ software of een DAW naar keuze. De Twister beschikt over 16 high-resolution encoders met Chroma Caps en MIDI LED rings. Ook zijn meerdere banks aan te sturen met de zes knoppen op de zijkant.

Limited Edition Twisted Gratification

Wij bieden als enige Nederlandse DJ/Producer store een bijzonder gelimiteerde oplage van de DJTT MIDI Fighter Twister aan: de Twisted Gratification versie. Deze versie van de MIDI Fighter Twister is voorzien van 13 éxtra Chroma Caps (á 2,95 per stuk) en daarnaast zullen wij de mapping voor jou installeren (als dit de voorkeur heeft uiteraard). De prijs van de MIDI Fighter Twisted Gratification bedraagt € 249,95.

Hoe werkt de Twisted Gratification mapping?

Met de Twisted Grafitication mapping kan je bijzonder intuïtief Traktor Pro software bedienen. Het is mogelijk om 3 verschillende reverbs, 3 verschillende filters, 3 verschillende delays en 3 verschillende Beatmash-effecten te gebruiken in combinatie met een echo freeze effect (de rode encoder rechtsonder). Benieuwd hoe de MIDI Fighter Twister Twisted Gratification werkt? Bekijk hieronder de video van DJ TechTools.

Vergeet ook zeker niet dat de MIDI Fighter Twister ook ingezet kan worden op andere interessante manieren. Zo is er ook een mapping beschikbaar om deze in te zetten als step sequencer binnen Traktor!