Denon introduceert de PRIME 2 & PRIME GO: 2-kanaals, standalone controllers met pro DJ functies!

13 January 2020
Tags: Nieuws

Denon introduceert de PRIME 2 & PRIME GO: 2-kanaals, standalone controllers met pro DJ functies!

Denon DJ is een grote speler in de wereld van premium DJ gear, met de PRIME 2 en PRIME GO introduceren zij twee nieuwe all-in-one portable DJ controllers. Beiden hebben een 7-inch touchscreen, standalone WiFi verbinding om muziek te streamen en beschikken over de krachtige ENGINE OS. De PRIME GO heeft zelfs een ion-lithium batterij waardoor er tot wel 4 uur zonder voeding gedraaid kan worden! Dit totaalplaatje is ideaal voor de mobiele en club DJ's en is ook perfect voor on the road.


Het touchscreen bevat alles van de nieuwste Denon features, waaronder key-shifting, on board analyse, opname op de drive waarvan gedraaid wordt, track preview en de mogelijkheid om uncompressed files af te spelen.


PRIME GO
Met deze compacte controller bereid je je set onderweg voor, is hij groot genoeg voor in je rugtas en draai je er op hoge kwaliteit gigs mee met pro-DJ workflow features! Dankzij de ingebouwde oplaadbare ion-lithium batterij is de PRIME GO tot wel 4 uur lang zonder voeding te gebruiken.


PRIME 2
Met meerdere media ingangen, ingebouwde HDD-drive bay en standalone functie is de PRIME 2 een ideale oplossing voor de mobiele en club DJ. Kortom, deze controller is de toekomst voor de nieuwe generatie DJ's!

Wat kost het?
Bekijk en bestel de PRIME 2 hier!
Bekijk en bestel de PRIME GO hier!