Bonus van Presonus: Gratis Eris E7 XT set bij aankoop StudioLive Mixer!

04 July 2020
Tags: Nieuws

Bonus van Presonus: Gratis Eris E7 XT set bij aankoop StudioLive Mixer!

De speakers van Presonus zijn sinds een paar jaar ontzettend gedegen concurrentie voor de gevestigde topmerken. Naast hun fantastische DAW ‘Presonus Studio One’, zijn ze verantwoordelijk voor tal van degelijke en kwalitatieve hardware producten.

 

StudioLive III S Mixers

De ‘StudioLive III S’ mixers zijn hét ideale middelpunt van je studio. De digitale mixers zijn compleet configureerbaar en dienen zowel als mixer als gigantische audio interface. Multitrack recording wordt daarmee makkelijker dan ooit! Met tal ingebouwde effecten en perfecte integratie met DAW’s (in het speciaal Studio One), is deze mixer een slimme oplossing voor zowel live- als studiogebruik. Uitgebreide connectiviteit, spatzuivere XMAX preamps en remote besturing via Mac, Windows, iOS én Android zijn nog enkele benoemenswaardige opties!

 

Eris E7 XT

Als je daarmee nog niet overtuigd bent; je krijgt er tot eind augustus een gratis set ‘Presonus Eris E7 XT’ monitor speakers bij! Deze nieuwkomer is een verbetering op de XT-serie met nieuwe EBM-waveguide technologie. Dit zorgt voor een superieure freqentierespons en een bredere sweetspot, wat hem de ideale partner maakt voor vrijwel elke studio. Doormiddel van de regelaars aan de achterkant kan je hem perfect aanpassen aan je wensen en de akoestiek van je kamer.

 

Hoe werkt de actie?

STAP 1:

Koop één van de ‘StudioLive Series III S' mixers bij ToneControl:

STAP 2:

Vul het actieformulier van Presonus in: Download Hier!

STAP 3:

Stuur het ingevulde actieformulier samen met een kopie van je factuur naar [email protected].

STAP 4:

Ontvang van Presonus een gratis paar ‘Presonus Eris E7 XT’ monitor speakers!

 

Voorwaarden:

  1. Deze aanbieding is geldig voor degenen die tussen 1 juli 2020 en 31 augustus 2020 een StudioLive S-Series Mixer hebben gekocht.
  2. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in aanmerking te komen voor de aanbieding.
  3. Per klant kan maximaal één keer gebruik gemaakt worden van deze actie.
  4. De StudioLive S-Series Mixer moet geregistreerd zijn via een My Presonus account.
  5. De e-mail met het een kopie van het compleet ingevulde actieformulier en geldige factuur moet zijn ontvangen op of vóór 1 oktober 2020.
  6. Presonus is niet verantwoordelijk voor verloren, late, verkeerd geadresseerde e-mail of onleesbare inzendingen.
  7. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met met andere aanbiedingen.
  8. Aanbieding alleen geldig voor eindgebruikers. Presonus-dealers, distributeurs en andere wederverkopers komen niet in aanmerking voor deze aanbieding.
  9. Product wordt niet eerder verzonden dan 30 dagen nadat de promotie is beëindigd. Levering duurt zes tot acht weken. De verwerkingstijd is onderhevig aan verandering.
  10. Presonus neemt geen contact met je op als deze aanbieding ongeldig wordt verklaard.
  11. Bewaar voor uw administratie kopieën van alle ingezonden materialen. Originelen worden eigendom van de fabrikant en worden niet geretourneerd.
  12. Vragen? Neem contact op met Presonus op via +353 (0) 49 4368840 of [email protected].
  13. Voorwaarden zoals vermeld op het actieformulier zijn ten alle tijden leidend.