Nieuw: AIAIAI TMA-2 Studio & Studio XE!

08 July 2021
Tags: Nieuws

Nieuw: AIAIAI TMA-2 Studio & Studio XE!

De TMA-2 modular koptelefoons van AIAIAI zijn inmiddels wereldwijd bekend en erg geliefd onder een breed publiek. Het mooie aan dit concept is dat elk onderdeel verwisseld kan worden, vandaar 'modular'. Dat maakt niet alleen dat je je eigen droomhoofdtelefoon kan ontwerpen, maar ook dat je gemakkelijk onderdelen kunt vervangen als ze aan vervanging toe zijn. Duurzaam en veelzijdig dus!

Recentelijk heeft AIAIAI twee nieuwe presets in het leven geroepen; de TMA-2 Studio en de TMA-2 Studio XE. Beide zijn gebaseerd op een paar tweede generatie S05 speaker units, die zorgen voor nóg gedetailleerder geluid.

TMA-2 Studio

Beide presets zijn (zoals de naam doet vermoeden) ontworpen voor in de studio, maar daarnaast ook uiterst geschikt voor het luisteren van muziek. De TMA-2 Studio heeft speciale Alcantara earpads, die zorgen voor comfort en een lineaire frequentierespons. Alcantara is CO2 neutraal en in combinatie met memoryfoam perfect voor lange luister- of studiosessies.

TMA-2 Studio XE

De TMA-2 Studio XE variant heeft dezelfde E05 MK2 drivers, maar heeft kunstlederen earpads. Dit zorgt voor betere afsluiting en isolatie, perfect voor (zang)opnames of produceren in plekken met meer omgevingsgeluid. Ook de hoofdband is van een ander type, wat hem zeer lichtgewicht (slechts 190 gram) maakt. Perfect om mee te nemen dus!

Meer Weten?

Check dan vooral ook nog even onze productpagina's!