Nieuwe combinatiedeal: Ableton Push 2 + Everlearn Training + Prodector

12 November 2018

Nieuwe combinatiedeal: Ableton Push 2 + Everlearn Training + Prodector

Begin dit jaar heeft Ableton een nieuwe versie uitgebracht: Live 10. In deze nieuwe versie zijn weer talloze nieuwe opties en functionaliteiten ingebouwd, waaronder ook nieuwe effecten en instrumenten.

Als je net begint met Ableton is het een vrij overweldigend programma, omdat er zó veel mogelijkheden zijn. Daarom is het verstandig, leuk en leerzaam om een Everlearn cursus te volgen. In deze Nederlandstalige online video cursus leer je alle functies van Ableton stap voor stap kennen. Met 11 uur aan video materiaal, demo projecten die je kan downloaden en onbeperkte toegang, is dit een uitgebreide en allesomvattende training. De training wordt gegeven door Menno Keij, een Ableton Certified Trainer.

““Ableton

Om Ableton te gebruiken heb je slechts een laptop of computer nodig.

Maar stiekem vindt elke producer het fijner om aan knoppen te kunnen draaien en op pads te kunnen drummen. Dit bedacht Ableton zich ook, en vond de Ableton Push uit! Ondertussen is er ook alweer de tweede versie die nóg meer opties biedt. Dankzij het mooie kleurrijke display krijg je visuele feedback op je werk. Je kan de pads gebruiken om drum, noten of akkoorden in te spelen. In de ‘session view’ kan je ook clips lanceren met deze pads. Ook kan je effecten of volumes aanpassen doormiddel van de draaiknoppen. Wat gaaf is aan deze controller is dat hij naadloos aansluit op Ableton en je toegang hebt tot bijna alle functies. Je kunt het hierdoor niet alleen perfect gebruiken in de studio, maar ook op het podium! Heb je nog geen Ableton? Geen probleem, want er zit een Ableton Live Lite 10 versie inbegrepen!

Om je Ableton Push 2 goed te beschermen doen we er ook nog een gratis Prodector stofkap bij, die je Ableton Push 2 beschermt tegen stof, krassen en stoten.

Omdat we vinden dat elke (beginnende) producer de kans moet krijgen om alles over Ableton te leren en lekker aan de slag te kunnen gaan met de Push 2, hebben we een mooie combinatiedeal gemaakt!

“Ableton"

De Ableton Push 2 Training Kit bestaat uit een:

Ableton Push 2

Everlearn Ableton Live 10

Prodector voor de Ableton Push 2

En dit allemaal met natuurlijk een mooie korting. Klik hier voor alle info!