Monkey Banana introduceert de Hapa en Manga Bay

27 February 2018

Monkey Banana introduceert de Hapa en Manga Bay

Al enige tijd zijn wij trotse dealer van Monkey Banana, mede door de hoge kwaliteit van het geluid die de monitoren weten te produceren. Van de Gibbon tot de Baboon, elke speakers produceert beter dan zijn prijskaartje doet vermoeden.

Eerst de Hapa, een USB microfoon die compleet geleverd wordt met Shockmount en kabel. De Hapa leent zich perfect voor de kleine en mobile studio, door de gemakkelijke verbinding en simpele instellingen neem je in een mum van tijd op. Voice overs, podcast’s of vocaal recording is makkelijker dan ooit.

Hapa Monkey Banana Hapa.

De grote broer genaamd Mangabey is met stipt 1 van de betere studio microfoons die nota bene wordt geleverd met eigen buizen voorversterker.

De 12AX7 zorgt voor een warm en kloppend geluid waar minimale EQ is vereist voor album kwaliteit opnames. Ook kan je kiezen uit 9 opname patronen voor elke situatie. Wil je dus vocalen opnemen of een kick drum? geen probleem, met de Mangabey zul je niet snel zonder opties zitten. Wat ook genoemd moet worden is het complete pakket dat je ontvangt, shockmount, XLR kabel, opbergtas en uiteraard de microfoon en buizen versterker.

Mangabey Monkey Banana Mangabey.